Laakongin isänpäivälounas tarjoillaan noutopöydässä sunnuntaina 10.11.2024.
Kattauksia on kolme: klo 11.30-13.00, klo 12.30-14.00 ja klo 13.30-15.00.
Huomaathan, että nettivaraus on tehtävä viimeistään 5 tuntia ennen toivottua ajankohtaa!
Alkuruokapöydässä
Vihersalaattia, retiisiä, tyrnivinegretteä (G,V)
Punajuuri-rucola-Aurajuustosalaattia (L,G)
Kaali-juuressalaattia (G,V)
Timjamimarinoituja juureksia (G,V)
Sieni-omenasalaattia (L,G)
*
Kananmunapuolikkaita ja Caviart-moussea (L,G)
Sinappisilliä (M,G,K)
Tilli-sipulisilakkaa (M,G,K)
Graavisuolattua suomalaista kirjolohta (M,G,K) sekä hovimestarin kastiketta (G,V)
Savusiikamoussekakkua (L,G,K)
Tillihunnutettua pariisinperunaa (G,V)
*
Porsaan pippuripaistia (M,G) sekä punasipulihilloketta (G,V)
Karitsarilletteä ja puolukkaa palttoonnapeilla (M)
*
Saaristolaisleipää (M)
Puolukkaista maalaisleipää (M)
Rehtiä voita (L,G)
Pääruokia
Uunissa paahdettua kirjolohta ja sienimuhennosta (L,G,K)
Kananpoikaa pikantissa tomaatti-chilikastikkeessa (M,G)
Paahtoperunaa (G,V)
Rosmariini-hunajaporkkanaa (M,G)
Annoksena keittiöstämme:
Grillattua savutofua, belugalinssejä, lehtikaalia sekä vegaanista punaviinikastiketta (G,V)
Jälkiruokapöydässä
Brie-juustoa (L,G)
Gorgonzola-juustoa (VL,G)
Hedelmiä (G,V
*
Omena-kinuskikakkua (L)
Vadelma-passionmoussekakkua (G,V)
Konjakki-suklaamoussea (L,G)
*
Kahvia ja teetä
Lasten pöydässä
Dippikasviksia (G,V) sekä lempeää kermaviilidippiä (L,G)
Pikkutomaatteja (G,V)
*
Pikkunakkeja ja naudanlihapyöryköitä (M,G)
Ranskalaisia perunoita (G,V)
Ketsuppia ja majoneesia (G,V)
*
Vaahtokarkkeja (G,V)
Pikkudonitseja (L)
Keksejä (L)
(M – maidoton, L – laktoositon, VL – vähälaktoosinen, G – gluteeniton, K – kalaa, mereneläviä, P – pähkinöitä, V – vegaaninen)
Aikuiset 39 € / henkilö, 3-12-vuotiaat lapset 18 € / henkilö ja alle 3-vuotiaat lapset 5 € / henkilö.