Siirry sisältöön
5.7.-7.7.

Saarifestivaali saa jatkoa

Mahtavia uutisia! Tänä vuonna saamme juhlia BlueBerryt sekä kesällä että talvella! Edellisen kesän 2023 uutuutena lanseerattu Pyhtään Kaunissaaren BlueBerry Day -tapahtuma osoittautui menestykseksi, ja jatkoa on kyselty kuumeisesti.

Suosion innoittamina tapahtuman puuhakaksikko Kaunissaaren Lomamökkien yrittäjä Tommi Hevossaari ja muusikko Tuure Kilpeläinen tuumasivat, että miksi tyytyä yhteen tapahtumaan kun voimme tuplata ilon. Niinpä vuonna 2024 saamme nauttia sekä BlueBerry Night -tapahtumasta lauantaina 10.2.2024 Kotkansaarella Ravintola Kairossa että BlueBerry Day -tapahtumasta 5.-7.7.2024 Pyhtään Kaunissaaressa.

Tule sinäkin nauttimaan mahtavasta tunnelmasta BlueBerry Day -tapahtumiin, Kotkansaaren legendaariseen Kairoon helmikuussa ja upeaan Pyhtään Kaunissaareen heinäkuussa. Niin se kesä tulee nopeasti kun on jotain mitä odottaa! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan elävästä musiikista Itärannikolle merelliseen Kotkaan ja Itäisen Suomenlahden helmen Pyhtään Kaunissaaren hiekkarannoille!

Verkkokaupassa myytävät liput eivät sisällä lauttamatkoja. Varmista lipun hankkimisen yhteydessä, että lippusi sisältää lauttamatkat. Festivaalilippuja sisältäen meno-paluu lauttamatkan Kotka-Kaunissaari-Kotka (yhteishintaan 65 € / päivä) voi ostaa suoraan Kotkan Synsamista tai tiedustella tapahtuman järjestäjältä: Tommi Hevossaari, puh: 045 2055551

Tapahtuman kotisivut ja Facebok-sivu. Tapahtumapaikka ei sovellu liikuntarajoitteisille. Ei lemmikkejä. Venepaikat voi varata osoitteesta: satamapaikka.com